Stockcar F1 World Final Skegness 2012

Donderdag 13 september was het eindelijk zover. Het bijna voltallige team reed aan het begin van de avond met de HBJ-racingbus naar Hoek van Holland voor de overtocht naar Harwich. Doel van deze reis is in eerste instantIe om te gaan naar racebaan Skegness waar Hans zowel vrijdag als zaterdag zijn racekunsten ging tonen. Op vrijdag 14 september reden de stockcars 3 manches en de grand national.

Vooraf aan dit spektakel heeft Hans met zijn monteurs tijdens de trainingen gezocht naar de beste afstelling en wegligging. Op dit voor hem nieuwe circuit bleek dit nog niet mee te vallen maar begon vol vertrouwen aan de eerste manche. De wegligging bleek toch een punt van aandacht te zijn en in het snelle geweld eindigde Hans op de 12e plaats. In overleg met de monteurs werd na de 1e manche naar een betere wegligging en tijdens de 2e manche liep het al veel beter. Jammer was dat er een herstart kwam anders was Hans zeker binnen de top 10 gefinisht. Nu eindigde hij wederom op een 12e plaats. Tijdens de finale raakte Hans tijdens het inhalen vrij hard de vangrail waardoor het hierna leek of de achteras los zat. Dit betekende meteen einde finale maar Hans en het team keek achteraf terug op een leuke geslaagde vrijdagavond!

Vandaag is de World Final waaraan Hans vanwege te weinig punten helaas niet kan meedoen. Tijdens de overige manches is Hans natuurlijk wel van de partij. Van deze manches krijgt u zoals u van ons gewend bent, weer supersnel een update!

Groetjes vanuit een zeer zonnig Engeland team Baegen

20120917-174141.jpg


Geplaatst

in

,

door

Tags: