Opgeruimd staat netjes!

Na de laatste wedstrijd van 17 juni in Lelystad die eindigde voor Hans met een flinke rookwolk, is er zeker niet stilgezeten bij het team. Als zowel de gravel als de asfaltmotor zijn weg gebracht naar Marcel Racing Sport in Mijdrecht, zijn we begonnen met het opruimen van een verzameling van oud ijzer, oude banden en oude velgen van de afgelopen 25 jaar.

Hans sr. die inmiddels de hele bus voorzien had van een nieuw likje verf en op zoek was naar een volgend project besloot om een ijzeren frame te gaan maken waar alle lengtes ijzer in opgeborgen kunnen worden. Ondertussen had Marcel gebeld naar Hans, die op dit moment geniet van een heerlijke vakantie in Italie, dat zijn gravel motor klaar stond om opgehaald te worden. Hans sr. is de motor wezen halen, en is deze met de monteurs zover aan het klaarmaken zodat Hans als hij weer terug is de motor aan de gang kan gaan brengen.

Onze dank gaat uit naar Marcel Racing Sport Mijdrecht, die voor ons de motor zo snel klaar wist te krijgen voor de World Cup.

Want de World Cup is de volgende wedstrijd op de agenda. En na alle tegenslag hoopt het hele team dat het Hans eindelijk weer eens mee gaat zitten.