HBJ Racing heeft dit weekend een thuiswedstrijd!

Normaal legt de bus van HBJ Racing aardig wat kilometers af, maar zaterdag 15 juni 2013 blijft de bus in eigen regio, voor een thuiswedstrijd in Montfoort.

De EZHACO vroeg Hans of het mogelijk zou zijn om de oude blauwe stockcar, waar Hans zelf ook ooit wedstrijden in heeft gereden, en inmiddels al heel wat jaren geleden met pensioen is gegaan om deze weer van stal te halen om tijdens het evenement op een container te plaatsen. De ”golden oldie” is gisteravond opgehaald en de foto’s daarvan staan natuurlijk al op onze website.

Hans zal zaterdag met zijn gravel stockcar gaan starten aan de stockcar F1 heats die daar die dag gereden zullen worden. Wij heten u natuurlijk van hartewpid-2012-12-15-10.26.02.jpg welkom aanstaande zaterdag in Montfoort om dit grote Autocross spektakel te komen aanschouwen, want buiten de stockcar F1 zullen er nog 10 spectaculaire klasses aan de start staan, en op dit moment ontvang ik het bericht dat er meer dan 120 inschrijvingen zijn. Aansluitend zal daar vanaf 20:00 uur een feest los barsten met diverse artiesten zoals Bonnie st. Claire en de Lawineboys. Kortom genoeg te doen voor iedereen!

Tot slot wil ik u nog mededelen dat wij ook al enige tijd actief zijn op Twitter, u kunt ons volgen via @HBJRacing, of u kunt zich inschrijven voor onze nieuwsbrief, zo bent u altijd verzekerd van het laatste nieuws van HBJ Racing.