World Cup weekend 2013 staat voor de deur!!

Aanstaande zaterdag en zondag is het dan weer zover: World Cup weekend 2013!! Het HBJ Team is er weer klaar voor, vrijdag zal het team al richting Raceway Venray vertrekken om zich klaar te gaan maken voor een weekend vol spectaculaire wedstrijden, met natuurlijk als klap op de vuurpijl de World Cup die zondag verreden wordt voor de stockcar F1 met Hans die vanaf d prachtige 6e startrij mag gaan knallen voor een mooi resultaat voor hem, maar ook zeker voor het team.

Ook de Ukke Pukken van HBJ Racing zijn van de partij echter, is het team inmiddels uitgebreid met een totaal opgeknapte kart met grote dank aan Hans sr. waar Luca zijn 1002889_509015232507341_1570900706_n[1]plaats in gaat nemen!! Het stuur van de bekende F3 gaat overgenomen worden door Jesse, de jongste zoon van Hans. Jesse: Ontzettend veel plezier kereltje, maar jou kennende gaat dat zeker wel lukken 🙂

 

 

Voor komend weekend staat u een heel divers programma te wachten, voor het complete tijdschema kunt u terecht op www.racewayvenray.com. Daar staat tevens ook de complete deelnemerslijst en alle informatie die voor u handig kan zijn tijdens dit weekend!!

Rest mij alleen nog te zeggen dat ik, en met mij natuurlijk nog meer mensen, Hans: Toi, Toi, Toi, broer zet hem op en Let’s kick some ass!!!!