Team Baegen Jr maakt zich op voor Raceway Venray

Terwijl Hans op 27 april j.l. in Baarlo, tijdens de Koninginnenacht cross, met de 1e prijs ervan door ging en de cup met de grote oren mee naar huis nam staat het vizier van het hele team alweer een aantal weken gericht op 2e Pinksterdag. Dan wordt namelijk de 2e wedstrijd van het stockcar F1 seizoen op raceway Venray gereden.

‘We hebben enorm genoten van de nachtcross in Baarlo’, vertelt Hans lachend terwijl hij wijst naar de trofee die triomfantelijk in de woonkamer pronkt, ‘maar komende maandag, 2e Pinksterdag, zullen we toch uit een ander vaatje moeten tappen om weer voorin het veld te kunnen eindigen’. Hans doelt op het feit dat op raceway Venray weer de crème de la crème van de Nationale Stockcar F1 sport aan de start zal verschijnen. ‘Dit zijn toch wel de wedstrijden waarvoor je het allemaal doet’, gaat Hans verder. ‘Veel coureurs en vooral veel enthousiaste toeschouwers’, gaat Hans verder, ´een schitterend schouwspel waar je vanuit je stockcar echt kippenvel krijgt´.

48140_473753969364304_2048649107_nOok deze dag staan weer 3 manches en een grote finale bij de stockcar F1 bolides op het programma. We zijn erg benieuwd of Hans zich net als tijdens de Paasraces kan mengen met de aller snelste der stockcar F1 mattadoren.

Naast Hans zal deze dag ook Luca Baegen weer van de partij zijn en hij zal zijn kunsten vertonen met zijn stockcar F3. Tijdens de Ukkepukkerace zal hij met hetzelfde startnummer als zijn vader weer flink wat gas geven. Luca heeft tot nu toe al de wedstrijden al gereden en kan nu ook al haast niet meer wachten tot dat het 2e Pinksterdag is.

Wij zien u erg graag op 2e Pinksterdag op raceway Venray en begroeten u bij onze bus voor een heerlijk bakje koffie en een gezellig praatje! Tot 2e Pinksterdag.

Team HBJ racing