Open dag groot succes!

Na weken van voorbereidingen was het zaterdag 9 juni zover. De sponsordag 2012. Het was alweer 4 jaar geleden dat we een sponsordag hadden gehouden. Er moest keihard gewerkt worden om de asfaltstockcar weer gereed te hebben staan na de crash op Venray. Vrijdagavond is dat uiteindelijk gelukt!
Er waren ca. 100 uitnodigingen naar sponsors, club van 50, vrienden en familie van het HBJ-team gestuurd. De dag begon bewolkt, maar uiteindelijk bleef het tot af en toe een licht buitje beperkt. De stockcars, de asfalt, gravel en natuurlijk de F3, stonden opgesteld, de schuur stond open en ook in de bus kon worden gekeken. Het grootste deel van de genodigden zijn geweest en iedereen heeft het geweldig naar zijn zin gehad. Het trekken van enveloppen was een groot succes. Er waren 600 enveloppen en er was altijd prijs. De 3 hoofdprijzen, een vouwfiets en 2 rondleidingen op de SS Rotterdam, bleven er tot lang in zitten waardoor er steeds groter wordende hoeveelheden enveloppen werden gekocht! Uiteindelijk is de vouwfiets naar Veghel gegaan, 1 rondleiding is in Harmelen terecht gekomen en 1 rondleiding naar Venray. Er waren verder nog ca. 100 grote prijzen te winnen die ook allemaal in blijdschap gewonnen zijn!

 

Het stockcarracen is niet de enige sport waarin het team geïnteresseerd is en zo kwam na het kijken van Nederland – Denemarken en zelf nog uitgebreid voetballen een eind aan zeer geslaagde dag! Het team wil iedereen bedanken voor het beschikbaar stellen van de prijzen, de organisatie rondom de dag, de catering en alle mensen die enveloppen hebben gekocht! En natuurlijk worden de monteurs bedankt voor hun enorme inzet en hele avonden en weekenden doorwerken om de stockcar op tijd gereed te hebben!