Hans Baegen tijdens de Monster Jam in het Gelredome.

Afgelopen zaterdag en zondag was onze Hans aanwezig in het Gelredome in Arnhem om daar een demo te geven tijdens de Monster Jam 2012.
s’Ochtends was er een pit party waar het publiek bij de auto’s kon komen, daar was het jagen op handtekeningen van de monstertruck rijders, maar voor velen was het hoogte punt toch het even plaats mogen nemen in een echte stockcar. Ook werden er door onze coureur vele handtekeningen en posters uitgedeeld.image

Na de pit party was het tijd voor Hans om zijn kunnen te vertonen, samen met de andere aanwezige stockcar coureurs werd er een geweldige demo gegeven. helaas mochten we niet zoals toegezegd twee keer rijden tijdens de show, maar zaten we in het voor programma en mochten we maar een keer rijden.image

s’Avonds mochten we onze tweede demo geven en deze was nog mooier dan de eerste, sommige coureurs sloten deze af met een serie donuts. Hans, die de arena al had moeten verlaten met een afgebroken schokbreker steun, kon hier niet aan deelnemen.

Op zondag zouden we dit alles nog eens dunnetjes overdoen, maar na opnieuw een geweldige pit party kwam het nieuws dat we niet meer mochten rijden, de reden hiervoor heeft u eerder al op de site kunnen lezen.

Zo zijn we na een gezellig weekend toch nog met een vervelend gevoel vertrokken naar huis. Maar wel met de gedachte dat we een geweldige promotie voor het team en de stockcar sport hebben gemaakt.